VIDUNDERLIGHETER OM POJKEN, PONNYN OCH ODJURET

paintaword

Jormungandir Bild Eric Leraillez http://www.e-mage.fi

Det var en gång, och senare en annan, och ännu senare antagligen ganska många till, men det var i alla händelser en vidunderlig natt. De vidunderliga nätterna är annorlunda och konstiga, sådana, där det händer magiska saker. Nätterna är så spännande att de nästan är som drömmar. En av de här vidunderliga nätterna kom en ponny med en stor hemlighet, och i precis den natten gjorde pojken sitt livs modigaste gärning.

Natten började alldeles som vanligt. Pojken åt sin kvällsmat, borstade tänderna, tog på sig sin pyjamas och sa god natt. Ute mörknade natten. Pojken försökte somna. I rummet spred en liten nattlampa ett mjukt och trevligt sken. Bakom dörren pratade föräldrarna med hårda och arga röster. Rösterna var farliga och pojken försökte stänga sina öron. Han önskade att det skulle vara annorlunda, att rösterna skulle förvandlas till snälla, att någon skulle trösta honom. Men ingen…

Visa originalinlägg 1 675 fler ord

Om mia bergenheim

Välkommen till paintaword! Här målar jag världen med ord i en härlig blandning av känslosam livslust, bubbel, humor, psykologiska vibrationer, svåra teman och mycket däremellan.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s