ERISKUMMALLISIA TARINOITA POJASTA, PONISTA, LOHIKÄÄRMEESTÄ JA MUISTA YÖN SALAISUUKSISTA

Stars

paintaword

Olipa kerran yksi, ja myöhemmin toinen, ja vielä myöhemmin todennäköisesti aika monta lisää, mutta olipa kuitenkin kerran eriskummallinen yö. Eriskummalliset yöt ovat sellaisia erilaisia ja kummallisia, sellaisia, joissa tapahtuu ihmeellisiä asioita. Yöt ovat niin jännittäviä, että ne ovat melkein kuin unta. Yksi eriskummallinen yö toi eräälle pienelle pojalle suuren salaisuuden, ja juuri tässä eriskummallisessa yössä poika teki elämänsä rohkeimman teon.

Tämä eriskummallinen yö alkoi aivan tavallisella tavalla. Poika söi iltapalan, pesi hampaat, puki pyjaman ja toivotti vanhemmilleen hyvää yötä. Ulkona yö pimeni, ja poika yritti nukkua. Pojan huoneessa pienen yölampun valo oli mukavan pehmeä. Oven takana vanhemmat puhuivat kovilla, vihaisilla äänillä. Äänet olivat vaaralliset, ja poika yritti sulkea korvansa. Poika toivoi, että asiat olisivat toisin, että äänet muuttuisivat kilteiksi ja, että joku tulisi lohduttamaan häntä. Mutta kukaan ei koskaan tullut, ja poika tiesi, että kukaan ei kuullut hänen itkuaan.

Poika katsoi ulos auki olevasta ikkunasta. Kuu näkyi taivaalla keltaisena sirppinä ja…

Visa originalinlägg 1 319 fler ord

Om mia bergenheim

Välkommen till paintaword! Här målar jag världen med ord i en härlig blandning av känslosam livslust, bubbel, humor, psykologiska vibrationer, svåra teman och mycket däremellan.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s