”nästan vimmelkantig”

Av pur nyfikenhet har jag anlitat en lektör. Det är naturligtvis alldeles för sent, e-boken ”I hundarnas timma” är redan utgiven, men på något sätt ville jag stilla min nyfikenhet.

Jag vet inte vad jag väntade mig och var rejält nervös.

Idag kom utlåtandet. Med darrande fingrar klickade jag fram det. Det jag visste innan var att lektören sagt att han aldrig är elak men alltid ärlig. Begreppet kan tolkas som så att ärlighet inte är elakhet och jag var förberedd. Såga på bara, jag biter ihop, och utvecklar mitt skrivande enligt råden jag får.

Sedan började jag läsa. Första meningen fick mig att gnugga mig i ögonen och känna mig feberyr. Pulsen steg, munnen var knastertorr och det drog oroväckande i handlederna. Jag stapplade mig igenom första stycket. Lektören skrev ord som fick mig att kippa efter andan. ”… jag är vederbörligen imponerad … Din stilistiska förmåga … så mycket som ruskar tag i … man känner sig nästan vimmelkantig …”

Efter en välbehövlig kaffepaus läste jag vidare. Berömmet haglade välmotiverat. Lektören betade sig igenom rubrik för rubrik. Jag upplevde ett professionellt grepp och började fatta att han faktiskt ansåg att jag hade skapat något utöver. Inte en bok för alla, men en skildring, någonting med darr på n-et.

Nu sitter jag här och ler 😊 Tack för omdömet Henrik Widell!

Romanen I hundarnas timma finns att köpa som e-bok i Adlibris och Bokus.

 

Henrik Widells sida hittar du här: http://www.bliutgiven.nu

I hundarnas timma är utgiven på Danje Förlag: http://www.danje.se/

parmbild-danje

Om mia bergenheim

Välkommen till paintaword! Här målar jag världen med ord i en härlig blandning av känslosam livslust, bubbel, humor, psykologiska vibrationer, svåra teman och mycket däremellan.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till ”nästan vimmelkantig”

  1. penazza skriver:

    Yer the best, but hey i told ya 🙂

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s