Jag hade blivit kär (mininovell av Martin Glännhag)

När mitt medvetande uppnått full insikt om vad som hänt mig var min första reaktion förskräckelse. En rent instinktiv vämjelse, som när man ryggar tillbaka inför något både äckligt och fruktansvärt. Strax inpå denna känslokrevad följde en störtflod av hetsiga tankar. Det kändes som om jag svikit alla mina principer, som om min kropp inte längre tillhörde mig, som om hela mitt väsen hade satts ifråga. Tillvarons ondska hade genom ett påtagligt exempel, manifesterat i mig själv, tillintetgjort min sinnesfrid. Allt var så orättvist, så osunt, så lömskt, så vidrigt, så löjligt, så groteskt, så omänskligt mänskligt, så motbjudande på alla sätt och vis.
Jag hade blivit kär.

(publicerad som mininovell på Kapitel 1)

Om mia bergenheim

Välkommen till paintaword! Här målar jag världen med ord i en härlig blandning av känslosam livslust, bubbel, humor, psykologiska vibrationer, svåra teman och mycket däremellan.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Jag hade blivit kär (mininovell av Martin Glännhag)

  1. Ylwa Karlsson skriver:

    Ja, han lyckades verkligen få till den där minin! 🙂

    Gillad av 1 person

  2. penazza skriver:

    Verkligen spot on. Man känner sig fan så när är i det tillståndet.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s