Konstiga krumelurer

För något tag sedan hände det konstiga… efter ett oändligt antal år fick jag för mig att måla!

Utan plan eller idé men med en intensiv lust kastade jag mig över en bordsstor, fasttejpad bit skyddspapper för golv. Sedan började jag försynt med blyerts – det är ju så man gör då man inte har en aning – men alldeles snart och med sprudlande glädje tog färgerna över och blev till cirklar och svängar.

Du milda galenskap så jag hade roligt medan jag höll på! Således blev det ju inte heller riktigt klokt och var alldeles extraunderbart ljuvligt just därför. Uppochner och hitochdit, fasliga drakar, förunderliga fantasifoster och flera underligheter därtill.

Här delar jag några konstiga krumelurer som inspiration. Vågar jag så vågar du ❤

 

 

 

 

 

Om mia bergenheim

Välkommen till paintaword! Här målar jag världen med ord i en härlig blandning av känslosam livslust, bubbel, humor, psykologiska vibrationer, svåra teman och mycket däremellan.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s