Citronfjärilars gulhet mot ljusrosa vårhimlar (I hundarnas timma)

IHT pärmbild

Viberg förlag är ett nytt bokförlag som ger ut kvalitetslitteratur. Först ut är min roman I hundarnas timma. Det ni, DET känns stort. Texten är omarbetad och innehåller frekvenser av – och också några enstaka – dikter. Boken har nu formats till en helhet som känns rätt, som det jag tänkte då jag skrev. Där finns tyngd, djup och budskap och samtidigt en genomskinlig lätthet, så där som citronfjärilars gulhet mot ljusrosa vårhimlar. Boken kommer att släppas i april 2018 – om allt vill sig väl.

Viberg Förlag skriver:

”I hundarnas timma” av Mia Bergenheim är snart klar för publicering. Det har varit ett intensivt men roligt arbete att skapa ett nytt och mer genomarbetat verk.
Det nya omslaget är helt klart och Eric Leraillez illustration och färgsättning är fantastiskt, liksom boken. Ett litet utdrag:

”Gumman hette Ruth. Hennes livshistoria var absurd.
Jag hette Mathilda efter min farmor. Min livshistoria var som den var. Lite trist, lite sorglig, inte alltför intressant men nog absurd på sitt sätt. Jag hoppades att min farmor hade haft en bra historia.
”Men sidu, jag har alltid varit tokig!” garvade gumman.
Jag gillade inte uttrycket, alltså det om att vara tokig.
Hennes ansiktsuttryck var tokigt det med. Det skrämde mig inte.”

#ihundarnastimma #vibergförlag #roman #artbyericleraillez

 

Om mia bergenheim

Välkommen till paintaword! Här målar jag världen med ord i en härlig blandning av känslosam livslust, bubbel, humor, psykologiska vibrationer, svåra teman och mycket däremellan.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s