Ny text på gång!

Kära läsare, bok nr. 2 är på gång! Just nu sex kapitel råtext, en diffus plan i mitt huvud, en riktning, ett mål… Här ett litet utdrag ur det som håller på att formas till en psykologisk thriller:

”De sprang tillsammans längs den långa, vita stranden och simmade i det blåskimrande vattnet. De åt skaldjur och tapas och njöt av starka kryddor, de skrattade åt nonsens och dansade under stjärnorna.
De växte in i varandra.
Det kändes farligt.”

 

Om mia bergenheim

Välkommen till paintaword! Här målar jag världen med ord i en härlig blandning av känslosam livslust, bubbel, humor, psykologiska vibrationer, svåra teman och mycket däremellan.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Ny text på gång!

 1. Mikael Galloni skriver:

  Hmm, Dina ord blir vackra suggestiva o drömmande. Lockar en till att nästan delta som en figur i historien, ja, jag vill blanda mig i historien, hoppas jag inte förstör en. Jag får väl skriva en egen ”bestseller ” då!!!! 😉 Nä, älskar ditt språk, inte fullt av svordomar, kärleksfullt vackert utan att vara självhävdande.. Grattis!

  Gillad av 1 person

 2. mia bergenheim skriver:

  Tack Mikael, blir glad ända in i benmärgen 🙂 Blanda in dig du bara – vem vet, kanske du hittar en figur som liknar dig på någon sida då boken är klar…? Men jo, absolut, SKRIV! 🙂 🙂 🙂 Lycka till!!!

  Gilla

 3. mia bergenheim skriver:

  Nu sju kapitel… Men sakta i backarna, det handlar om råmanus..

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s