åtminstone sluta känna

Millet dandelions-1868

Jean-Francois Millet – Dandelions

Jag kunde inte låta rädslan ta över, inte låta den ta mig i besittning. Jag måste göra som jag brukade. Ställa in mig på annat. Sluta tänka, eller åtminstone sluta känna. Bara en sak i taget, bara det mest elementära. Gräset var grönt, till exempel. Eller daggvått. Något fanns där som skulle tämja det fasansfulla som fanns i de svarta ögonen, i stönet.

 

(ur Hundarnas timma)

Om mia bergenheim

Välkommen till paintaword! Här målar jag världen med ord i en härlig blandning av känslosam livslust, bubbel, humor, psykologiska vibrationer, svåra teman och mycket däremellan.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s