Kusligt, mystiskt, spännande…

http://www.kapitel1.se/mia-bergenheim/i-hundarnas-timma

”I hundarnas timma” är en stark beskrivning av en kvinna i förvandling. Novellen är en intensiv och spännande psykologisk thriller som fängslar och berör. Svaret på frågorna kanske finns i kvinnan, men vem är hon? Vad har hänt? Varför vistas hon på sjukhuset? Vilken hemlighet döljer hon? Vilka är de andra kvinnorna, hon i rummet och hon på isen? Och hundarna, vad betyder de?

Om mia bergenheim

Välkommen till paintaword! Här målar jag världen med ord i en härlig blandning av känslosam livslust, bubbel, humor, psykologiska vibrationer, svåra teman och mycket däremellan.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Kusligt, mystiskt, spännande…

  1. Mikael Galloni skriver:

    Meningar här o där ökar motivationen att egentligen avbryta allt destruktivt genom att vandra in i en läsperiod, jo, jag missbrukar böcker också!! Har dock haft skrivkramp tills för några månader då allt lossnade och jag skrev mer än dagens datum o var jag befann mig, o då är frustrationen stor när man ser litteratur, överallt finns pocketshops med snurrhyllor o väggar fyllda av vackra spännande böcker o titlar, jag ser , o i en slags frustration över att aldrig själv få ihop mer än ett par sidor sammanhängande text. Det är som att se ett systembolag en dag utan pengar…
    Men jag är en glad sammansättning organism när det vill sig, javisst!! 🙂

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s