Wow – vilken recension!

Jenniesboklista skriver så här:

Hundarnas timma av Mia Bergenheim

Hundarnas timmaNummer: 6332
Titel: Hundarnas timma
Författare: Mia Bergenheim
Förlag: Vaktel
Utgivningsår: 2016
ISBN: 971-91-983068-1-1
Betyg: 4 av 5

Recensionsexemplar från Mia Bergenheim!

Bokens första mening:
Ibland gick de andra patienterna mig på nerverna.

Om boken:
I denna thriller finns en flicka som blir sexuellt utnyttjad. Genom åren växer hon upp till kvinna som skapar sig ett liv utgående från de premisser hon har.

Boken handlar mycket om flickans farbror Karl som utnyttjar men också är beroende, och beroendets båda sidor i deras relation beskrivs skickligt.

Här finns många personer som för berättelsen framåt. En är flickan Mathildas mor, den vackra Magdalena som gör en överraskande karriär. Mathildas far råkar ut för en ridolycka och begravs. Karl blir kantor och är påverkad av sin styvfar, prästen Edward. Det religiösa sveper in i berättelsen som en unken pust från något som tillåter våld som maktmedel.

Boken släpps i augusti 2016.

Min åsikt:
Smärtsamt skrämmande, gripande & skickligt skriven!!!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Boken går förresten att förhandsbeställa per mail på adressen vaktelforlag@gmail.com. Bokens ordinarie pris kommer att vara 189 SEK och om du beställer ett signerat exemplar före 1 maj 2016 får du det för 99 SEK plus porto.

http://jenniesboklista.com/?p=32457

Om mia bergenheim

Välkommen till paintaword! Här målar jag ord i en känslosam blandning - välkommen att följa med på färden! <3 Elämäniloa ja juttuja, ruotsiksi, suomeksi, englanniksi, vaikkapa ranskaksi ja toivottavasti muillakin kielillä. Tervetuloa mukaan! <3 Life, joy, happiness, situations, experiences - welcome to enjoy the journey <3
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Wow – vilken recension!

  1. penazza skriver:

    ..vilket var självklart 🙂 congrats. 🙂

    Gillad av 1 person

    • mia bergenheim skriver:

      Mitt varmaste tack! ❤ Du och din familj har stött mig och trott på boken från första början, är så otroligt glad och tacksam!!! Din hjälp med läsning, kommentarer, korr, hejarop och mycket annat har gjort att jag vågat skriva färdigt.
      Hur säger man större tack än tack?
      Puss&kram!
      – mia

      Gillad av 1 person

  2. rosavesslan skriver:

    Jag hoppas du tar tillfället i akt och frossar en smula i din egen förträfflighet. Kan bara gissa mig till våndorna som bearbetats för att komma dit du är idag! Njut ! Ser fram emot fler texter på bloggen !

    Gillad av 1 person

  3. mia bergenheim skriver:

    Tack snälla! Oj, ska göra mitt bästa (inte så bra på förträfflighet…) och hoppas verkligen att jag kan åstadkomma nya texter 🙂 Kram!

    Gilla

Lämna en kommentar